Web Analytics
Skip to main content

Andalusië bed and breakfast

Ontdek de regio op je eigen ritme bij Casa Valle de Oro

Op zoek naar de ideale uitvalsbasis om Andalusië te verkennen? Dan is Casa Valle de Oro het geknipte adres! In onze bed and breakfast in Andalusië worden levensgenieters op hun wenken bediend. Je vakantiedomein biedt comfort en luxe, rust en privacy. Je vertoeft er in een heilzame omgeving. Weg van de waan van de dag, en toch dicht bij de trekpleisters.

Waarom kiezen voor een bed and breakfast in Andalusië?

Een B&B is een kleinschalige accommodatie met troeven à volonté. Charmant, gastvrij en met een persoonlijke touch die vaak ontbreekt in grote hotels of vakantieverblijven. Je verblijft er voordeliger dan in een hotel. Op een unieke locatie die de lusten van de streek biedt, zonder de lasten van massatoerisme. Bij Casa Valle de Oro kies je bovendien uit verschillende soorten logies: van een knap uitgerust appartement of een knusse kamer tot een luxueuze yurt.

Wat valt er te beleven in de regio?

Casa Valle de Oro is een verborgen schat op het Spaanse platteland, in het hartje van Andalusië, dat bulkt van de bezienswaardigheden. We zijn uitstekend gelegen voor uitstappen naar Malaga, Granada en Cordoba – perfect als je houdt van cultuur, architectuur en erfgoed.

Een hart voor de natuur? Ook dan ben je in onze bed and breakfast in Andalusië aan het juiste adres. Het is hier een paradijs voor ornithologen en natuurliefhebbers. Met een resem natuurparken en groene wandelroutes, meren en zelfs zoutwaterlagunes met flamingo’s.

Ook als fijnproever kom je aan je trekken: de traditionele keuken van Andalusië rijmt versheid en eenvoud met tonnen smaak. Bovendien toveren je gastvrouw en gastheer lekkers op tafel. Van een royaal en gezond ontbijt met streekproducten tot een gevarieerd viergangenmenu met (h)eerlijke ingrediënten.

Hoe ziet je verblijf eruit in onze bed and breakfast in Andalusië?

Casa Valle de Oro dankt zijn naam aan de gouden gloed die bij zonsopgang en zonsondergang over het domein valt, en de olijvenstreek die vloeibaar goud voortbrengt. Onze bed and breakfast in Andalusië is een ecodomein dat respect voor de natuur verzoent met luxe. Je accommodatie is sfeervol, met een knipoog naar diverse uithoeken van de wereld. En je geniet van rust en ruimte om je batterijen op te laden.

Neem een verfrissende duik in het zwembad, ontspan in de zen-pool, of doe een dutje in de hangmat. Tatienne en Joost respecteren je privacy, en staan tegelijk met de glimlach tot je dienst. Ze kennen de regio op hun duimpje, en helpen je om uitstappen te plannen.

Meer weten? Meteen je droomvakantie reserveren? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.